Werkbladen

In uw keuken zal het onder andere het werkblad snel slijten. Op de werkbladen wordt gewerkt met verschillende spullen en apparaten. Door het gebruik van deze apparaten en spullen is de kans dat uw werkblad slijt vele malen groter. Afhankelijk van het materiaal gaan sommige werkbladen langer mee dan anderen. Daarom kunt u ook kiezen voor werkblad renovatie.

Soorten werkbladen voor uw keuken

In de meeste keukens worden werkbladen van kunststof geplaatst. Het is een voordelig werkblad en er is veel mogelijk als het gaat om het design. Daarom kan een kunststof werkblad snel worden afgesteld op uw keuken. Een nadeel is dat er geen hete materialen op geplaatst kunnen worden zoals pannen en dat het snel krast. Graniet is de duurste oplossing voor een werkblad. Een voordeel aan graniet is dat het natuurlijk en hittebestendig is. Een nadeel is dat het wel krasgevoelig is. Naast graniet kan er ook gekozen worden voor hout en glas als keuken werkbladen.

Herstellen van uw oude werkblad

Afhankelijk van de schade zijn er verschillende mogelijkheden om keuken werkbladen te herstellen. Lang niet alles is mogelijk als het gaat om herstellen. Een deuk is bijvoorbeeld lastiger uit een kunststof werkblad te halen. Maar een gaatje kan een keuken specialist gemakkelijk vullen. Alleen is het wel de vraag of u dit wilt, want in sommige gevallen blijft u dit wel altijd zien. Als u wilt weten of uw oude werkblad hersteld kan worden dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een keuken garant expert. Wij komen graag met een oplossing voor uw werkblad. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan over de mogelijkheden en kosten van reparatie.

Advies van uw keuken specialist

Afhankelijk van de materiaalsoort kunt u keuken werkbladen bijna altijd beter vervangen dan herstellen. Een reparatie aan uw werkblad blijft meestal nog zichtbaar waardoor het er niet mooier op wordt. U kunt door vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Keuken Garant kijken naar de mogelijkheden. Onze experts kunnen u advies geven over wat voor u de beste keuze is.