Keukenkasten

Oude keukenkasten kunt u gemakkelijk laten opknappen door middel van de technieken van de laatste jaren. Door uw keukenkasten een nieuwe uitstraling te geven creëert u direct een hele andere sfeer in uw keuken. Als u een keuken binnenloopt, ziet u vaak direct als eerste de keukenkastjes. Als u ze voorziet van een nieuwe deur of een ander kleurtje dan heeft u al direct het idee dat u een nieuwe keuken heeft.

Mogelijkheden die wij u bieden

U kunt bij ervoor kiezen om de deurtjes te laten te vervangen of beplakken. Met vervangen kunt u onder andere kiezen voor een nieuwe structuur keukendeur. Denk bijvoorbeeld aan een houtstructuur of hoogglans. Als u de hele deur laat vervangen dan bent u al snel een hoog bedrag per keukenkast kwijt. Met folie kunt u op een goedkopere manier een nieuw uiterlijk geven aan uw hele keuken. Het is alleen een lastige klus om de folie goed aan te brengen. U kunt hiervoor een keuken specialist van Keuken Garant inschakelen.

Rekening houden met het materiaal

Bent u in het bezit van een houtstructuur keuken, maar vindt u dat deze niet meer van deze tijd is? U kunt het zo laten veranderen in een moderne hoogglans keuken met een nieuw frontje. Met een nieuw frontje kunnen wij de hele stijl van uw keuken veranderen. Combineer dit met een nieuw aanrechtblad en u heeft een compleet nieuwe keuken in uw woning zonder dat de kosten erg hoog oplopen. U kunt uit vele stijlen kiezen en dus werkelijk ieder denkbaar frontje installeren. Een expert van Keuken Garant laat u graag de mogelijkheden zien als u een vrijblijvende offerte aanvraagt.

Assortiment keukenkasten

U kunt er ook voor kiezen om een compleet nieuwe keukenkast te plaatsen. U ontvangt dit keer geen frontje, maar een nieuwe kast. Als u kiest voor een nieuwe kast dan kunt u ook nieuwe soorten kiezen. Zoals een apothekerskast, extra brede keukenlades of een carrouselkast. Wilt u weten of dit mogelijk is met uw keuken renovatie? Vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan voor advies en een richting voor de prijs.