Keukenapparatuur

Uw keuken gaat vaak langer mee dan de keukenapparatuur die in uw keuken staat. Door de techniek van tegenwoordig worden er steeds mooiere systemen gemaakt. U hoeft geen nieuwe keuken te bouwen als u nieuwe keukenapparatuur in uw keuken wilt installeren. Via een specialist van Keuken Garant kunt u de nieuwste keukenapparatuur bestellen zonder dat u een nieuwe keuken hoeft aan te schaffen.

Laat een cooker inbouwen

Tegenwoordig ziet u een cooker in steeds meer keukens terug. U heeft dankzij dit apparaat altijd kokendheet water bij de hand. Dit is gemakkelijk bij het koken, maar ook bij het serveren van thee. In de wat oudere keukens is nog geen cooker aanwezig. De aansluiting van een cooker is vrij complex en er moet ook een extra gat komen in uw keuken werkblad. Bij de specialisten van Keuken Garant kunt u terecht voor een nieuwe cooker inclusief installatie in uw oude keuken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de plaatsing van een cooker in uw keuken.

Kan ik mijn inbouwoven laten vervangen?

De reparatie van uw oude oven is vaak de kosten niet waard. Via Keuken Garant vindt u een specialist waar u een nieuwe inbouw oven kunt aanschaffen. U heeft de keuze uit verschillende merken waaronder de nieuwste modellen. Uw keuken wordt weer up-to-date met het plaatsen van een splinternieuwe oven. Bent u ook toe aan een nieuwe oven, maar durft u de installatie niet aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons netwerk en u weet precies wat u kwijt bent voor een nieuwe inbouwoven inclusief installatie.

Contact met een keuken specialist

U kunt bij Keuken Garant altijd een vakman vinden die u helpt met de aanschaf van de juiste keukenapparatuur. Gemiddeld is dit één tot twee jaar en sommige merken maken een uitzondering. Aan de installatie kan het niet liggen als u de keukenapparatuur professioneel laat plaatsen door Keuken Garant. Van afwasmachines tot inbouwkoelkasten vrijwel alles kan geleverd worden met Keuken Garant. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe keukenapparatuur!